sayfa içeriği Sülük Satışı,Sülük Tedavi Merkezi ,Tıbbi Sülük, ,sülükler,
  • https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn
 sülük tedavi istanbul sülük tedavisi SÜLÜSÜLÜK SATIŞI TEDAVİ YARDIM CAFER ARI 05357616067 SÜLÜK ÜRETİM SATIŞ CAFER ARI
Ürün ve Hizmetler
Site Haritası
sülük tedavisi

Sülük tedavisi ile iyileşen hastalıklar

Kadın hastalıkları

Migren

Varis

Artrit

Romatizma

Baş ağrısı

Cilt mantarları

Ayak mantarı

Hemoroid

Basur

Gut

Artroz

Tiroid bezi hastalıkları

Şeker

Obezite

Kilo verme

Cilt hastalıkları

Sedef

Kalp

Damar

Tansiyon

Selülit

Sinüzit

Kulak ağrısı

Kulak hastalıkları

Sağırlık

Glokom

Göz hastalıkları

Psikolojik sorunlar

Akne

Hipertansiyon

Ekzema

Egzema


Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam35
Toplam Ziyaret1708313
Linkler
sülük tedavi video

Sülük alerji yapabilir mi

Sülük alerji yapabilir mi 

Sülüğün alarji yapma riski binde birde olsa görülebilmektedir. Sülüklerin yaşadığı ortamlarda çeşitli bakteriler bulunur. Bunlardan biride Latince ismi ile "Aeromonas hydrophila" dır.Sülüğün yapıştığı vantuzunda, bağısağında ve vücudunda bu bakteriler bulunmakta ve sülüğün emdiği kanı hazmetmesini sağlamaktadır. Sülüğe has bu bakterinin bazı kişilerde alerji yaptığı görülmektedir. Bağışıklık sistemi çok zayıf olan hastalar vardır ki; bu hastaların sülük tedavisine çok dikkatli yaklaşması yada hiç yaptırmaması önerilir. Bu hasta grubunun yaralarında iltihaplanma ve yaranın kapanma süreci uzun olabilmektedir.Böyle bir alerji ile karşılaşırlarsa " antibiyotik " ilaçlardan birini kullanabilirler. Bunun dışında sülüğün enziminde aktif Histami bulunmaktadır (1939'da keşfedilmiştir). Bu aktif Histami de bazı kişilerde alerji yapabilir. O da aynı kızarıklık halinde olur. Bu alerji için (antihistamini-kum) antibiyotik kullanılır. En önemlisi ise, sülüğün alerji yapmayan enzimlerine karşı da duyarlı olup alerji olanlar vardır ki, bunlara " Pseudoalejist " denilmektedir. Böyle vakalar binde bir veya daha az görülmektedir. Şimdiye kadar bu tip hastalarda bu rahatsızlık nedeniyle ölümle karşılaşılmamıştır ama, yine de böyle bir kişi sülük tedavisinden uzak kalmalıdır. Bazı kişilerde ise Sülük tedavisinden sonra lenf boğumlan şişerek alerjik bir durum ortaya çıkmaktadır. Bu da nadir olarak görülen olaylardandır ve tedavisi de çok kolaydır. Bir buz torbasını şişen yere koymanız yeterlidir.Ayrıca arzu edenler günde 4 - 6 tane kalsiyum haplarından alabilir. Ancak yine de böyle kişilere bir süre şikayetleri geçene kadar sülük tedavisi yapılmaması daha doğru olur çünkü kişilerin girdikleri stres onları yorar. Bir başka durum ise, civalı ilaç kullananlar içindir.Bu tip ilaç kullanan hastalar sülük tedavisi yaptırmamalı, çünkü enzimler civanın vücuttaki etkisini çoğaltır ve arzu edilmeyen sonuçlar doğmasına sebep olabilir.

Bizim satışını yaptığımız Tıbbi sülüklerin dış yüzeylerinde bakteri olma olasılığı imkansızdır. Binde bir veya daha az görülen alerji konusunda sülüğün içinde bulunan bazı enzimlere karşı tepki gösteren bünyelerde nadirende olsa görünebilir. 
Nadiren olsada troid bezlerinin şiştiği görülmüştür. Bunun sebebi ise hastanın sülükte bulunan bir enzime karşı alerjik olmasıdır. Boyunda fındık veya ceviz büyüklüğünde şiş bezeler oluşabilir. Fakat bunlar buzlu soğuk sargı ile kısa zamanda inerler. Bunun yanı sıra Kalsiyum hapı da kişinin rahatlamasına yardımcı olur..

Translate